Combinatie van de volgende factoren

Waarom CB Selections?

Volledige service

Volledige service en toegewijde persoonlijke benadering

Gecertificeerde jachtmakelaars

Wij zijn EMCI gecertificeerde jachtmakelaars en taxateurs

Vergroot succesvolle bemiddeling door met CB Selections in zee te gaan


Om tot het beste resultaat voor zowel verkoper als koper te komen, bieden we een compleet pakket van diensten aan, van begin tot eind. Door de nauwe samenwerking met de verkoper en een grondige inventarisatie van de wensen van potentiƫle kopers weet CB Selections geschikte partijen snel bij elkaar te brengen. We steken hier veel tijd in en hebben alle aandacht voor eenieders verwachtingen. We kennen de markt en de verschillende zeiljachten en motorboten door en door en krijgen daarmee snel inzicht in wat goede matches zouden kunnen zijn. We doen er alles aan om het hele verkoop- en aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij nemen we u het werk gedurende het hele proces uit handen. Of het nu om het gereed maken van uw jacht voor de verkoop, om de onderhandelingen, alle financiƫle en juridische aspecten die erbij komen kijken of de daadwerkelijke overdracht gaat: wij hebben kennis van al deze belangrijke zaken. Met onze jarenlange ervaring en succesvolle bemiddelingen kunt u het hele traject met een gerust hart aan ons overlaten.

Slechts enkele van de voordelen die CB Selections biedt


 • Full-service makelaardij met lidmaatschap van EMCI en de HISWA jachtmakelaarsvereniging
 • Uitzonderlijke marktkennis en vertegenwoordiging
 • Breed internationaal netwerk van makelaars
 • Exposeren op de grote internationale bootshows
 • Gebruik van elk online en offline verkoopkanaal
 • Zorgen voor onze jachten en onze klanten
 • Verkoop van meer dan 1.350 tweedehands jachten sinds 1995

De multi-brand jachtmakelaar met persoonlijke aandacht en altijd uw belang voorop


Wij bemiddelen voor klanten die zich met hun jachten over de wereld bevinden. Daarnaast hebben we ook steeds meer jachteigenaren die met hun jacht naar Medemblik komen om te profiteren van onze volledige beheer-, onderhoud- en verkoopservice.

Dit betekent dat we eventuele reparaties, refits of aanpassingen in interieur, tuigage, zeilplan of apparatuur in onze eigen werkplaatsen van MYS, het jachtservicebedrijf, uit kunnen voeren. Ook voor het reinigen, spuiten en aanbrengen van antifouling hebben wij de meest moderne faciliteiten in huis. We doen er alles aan om uw jacht vervolgens optimaal te presenteren in onze verwarmde showroom (5.500 m2) of op ons verharde buitenterrein van 4.000 m2. Tevens beschikken we over veertig ligplaatsen met onmiddellijke toegang tot het IJsselmeer, zodat proefvaarten eenvoudig te regelen zijn. Daarnaast kunnen we verkopers en kopers helpen met professionele diensten zoals:

 • Verzekeringen
 • Registratie
 • Scheepshypotheken
 • Douane- en belastingzaken

Zelfs voor transport van uw jacht, over de weg of over zee en ongeacht waar het zich bevindt, kunt u bij ons terecht. Wilt u uw jacht zeilend op de plek van bestemming krijgen, dan kunnen wij u ook helpen bij het vinden van geschikte crew.

Dus wilt u uw Baltic, Swan, Hallberg-Rassy, Najad, Oyster, Jongert, Stadtship KM, Hoek design, CNB,  X-yachts, Sturier, Elling, Princess, Steeler of ander kwaliteitsmerk zeil- of motorjacht verkopen, dan bent u bij CB Selections aan het juiste adres. Aan ons kunt u met een gerust hart de verkoop van uw jacht toevertrouwen!