X-Yachts X-482: Triple X


Maak kennis met de X-Yachts X-482 genaamd "Triple X" - een zeiljacht dat de perfecte combinatie biedt van comfortabel varen en regatta-prestaties. Met haar elegante romplijnen en strak profiel, is dit jacht een absolute blikvanger. De recente romp- en mastvernieuwing in 2021, samen met de vernieuwde tuigage, maken dit jacht klaar voor spannende nieuwe avonturen op het water.

Sunrise 1300


Stap aan boord van de prachtige Sunrise 1300, een meesterwerk van vakmanschap. Met twee ruime hutten, twee badkamers, een krachtige 120pk Iveco dieselmotor en handige boeg- en hekschroef, is de Sunrise 1300 klaar om u mee te nemen op een reis vol comfort en verkenning. En met de recente rompvernieuwing en antifoulingbehandeling in februari 2023, straalt dit jacht als nooit tevoren. Welkom aan boord van de Sunrise 1300, waar dromen op het water werkelijkheid worden.

X-Yachts X4.3 'ONYX II'


Deze X-Yachts X4.3 uit 2021 is het perfecte voorbeeld van een performance cruiser gebouwd volgens de hoogste normen in de jachtbouw. 'ONYX II' is een van de meest compleet uitgeruste X4.3 ooit gebouwd, waardoor ze in staat is tot zeer hoge zeil prestaties, maar waarmee je tevens rustig kunt cruisen om te genieten van het jacht met de familie.

Halvorsen 32 Gourmet Cruiser 'Laura D'


De Halvorsen Gourmet Cruiser 'Laura-D' is een prachtig klassieke jacht uit 2008 en goed onderhouden door de eerste en huidige eigenaar.

X-Yachts X4.3 'ONYX II'


Stap aan boord van de X-Yachts X4.3 uit 2021 - "Onyx", een meesterwerk in performance cruisen. Dit jacht zet de standaard in uitmuntendheid op het gebied van jachtzeilen, met eersteklas kenmerken voor hoogwaardig zeilen. Van de koolstofmast tot de Stratis-zeilen, het is uitgerust voor zowel avontuur als familiecruises.

Moody 45 Classic 'Seadog'


Hijs de zeilen met de Moody 45 Classic "Seadog" - Een echt unieke en aangepaste ervaring. Deze blauwwatercruiser valt op als het meest aangepaste model in zijn soort, met een reeks unieke kenmerken, waaronder een waterdichte zeilberging, teak dek, ge├╝pgradede zeilen en een uitgebreide keuken. Met slechts ongeveer 150 motoruren is ze praktisch gloednieuw.

Catalina 445 'Charmed'


Het huidige vlaggenschipmodel van Catalina heeft een frisse en eigentijdse styling met gewaardeerde eigenschappen (cabineruimte, stahoogte, koelkastafmetingen, etc.) en functies die haar comfortabel en veilig maken, zowel onderweg als in de haven.