Voor topmerken is er geen betere makelaarsservice dan CB Selections

Uw jacht verkopen via CB Selections

Gevestigd op één van de toonaangevende Nederlandse scheepswerven en voortgekomen uit hun langdurige en zeer succesvolle bemiddelingsdiensten, staan we van nature bekend om kwaliteits jachten en superieure service. Als zodanig en met het feit dat CB Selections is opgericht om makelaardijdiensten aan te bieden die specifiek zijn voor merken van topkwaliteit, zijn we nu al een leidend in de verkoop van een breed scala aan gebruikte jachten van topkwaliteit in vooraanstaande, prestigieuze markten. Met een goed ontwikkeld serviceniveau bereiken we betere verkoopprijzen en, belangrijker nog, ook meer tevreden kopers.

Wilt u dat de verkoop van uw jacht met de aandacht die het verdient behandeld wordt? Neem dan snel contact op met ons ervaren team bij CB Selections.

Uw betrouwbare en toegewijde jachtmakelaar


Samenwerking met een wereldwijd netwerk

In Medemblik, Nederland en Palma de Mallorca, Spanje staan de enthousiaste en professionele jachtmakelaars Bas Meurs, Sieger Postuma en Guido Jansen voor u klaar. Zij werken nauw samen met ons internationale netwerk van eveneens professionele en gecertificeerde jachtmakelaars.

Internationale marketing


Bij CB-Selections zetten we internationaal diverse marketingkanalen in. We adverteren zowel offline als online in relevante media en zijn op de belangrijkste internationale bootshows aanwezig. Tevens beschikken we over een uitgebreide database met potentiƫle klanten over de hele wereld. Daarnaast werken we nauw samen met ons globale netwerk van jachtmakelaars. Kortom, onze zoektocht naar een geschikte koper voor uw zeiljacht of motorboot kent letterlijk geen grenzen.

Door onze wereldwijde aanpak weten we ook dat sommige jachten te lijden hebben gehad van het zeilen in droge klimaten. We hebben een speciaal servicepakket ontwikkeld om deze jachten naar Medemblik te halen en onderhoud uit te voeren in onze eigen verwarmde werkplaatsen van 5.500 m2 alvorens ze in de verkoop gaan. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld door zon en zout verweerd teak of polyester weer terug in nieuwstaat brengen. Dit is een investering die de verkoopsnelheid en verkoopprijs een flinke impuls kan geven, aangezien veel kopers dit soort werk bij voorkeur niet nog zelf willen hoeven uitvoeren. Onze verwarmde showroom met loopbruggen rondom de boten om deze goed te kunnen bezichtigen en makkelijk te kunnen betreden, zorgt voor een optimale presentatie van uw schip.  

Dus bent u op zoek naar een pre-owned kwaliteitsjacht of wilt u uw jacht verkopen? U bent van harte welkom in Medemblik om het aanbod en onze faciliteiten te komen bewonderen.

Neem contact op