Ons aanbod gaat veel verder dan de conventionele jachtmakelaardij. Alles ter plaatse, zijn wij in staat om volledig jachtonderhoud en stalling te bieden om ervoor te zorgen dat elk jacht zich op de beste manier presenteert, en in onze verwarmde showrooms. Op deze manier wordt elk jacht tijdens de verkoopperiode verzorgd en beschermd, terwijl inspectie het hele jaar door vergemakkelijkt wordt, ongeacht het weer. Onze marketing is scherp, goed geïnformeerd en zeer persoonlijk, maar met een wereldwijd bereik door middel van gezamenlijke online activiteiten. Wat het merk ook is, er is geen betere makelaarsdienst.

Ons team


Bij CB Selections hechten we veel waarde aan de persoonlijke benadering in de omgang met onze klanten.

Wij streven ernaar dat u uw onderhandelingen altijd via dezelfde makelaar kunt voeren. Welk kwaliteitsjachtmerk u ook zoekt, wij bij CB Selections staan altijd voor u klaar en hebben vaak voorkennis over jachten over de hele wereld die te koop staan, maar niet daadwerkelijk worden vermeld. Door onze netwerken hebben wij de juiste marktkennis.

Onze unieke benadering op makelaardij, ons totale serviceconcept en ons wereldwijde netwerk van agenten, onderschrijven en versterken dit succes.

Dus kom met ons praten, of u nu een zeiljacht of motorboot wilt kopen of verkopen en op zoek bent naar de beste waarde en de meest efficiënte en effectieve kwaliteitsmakelaardij.

Bas Meurs

Bas Meurs

Sales & Yachtbroker

+31 634484604
Stuur een e-mail

Sieger Postuma

Sieger Postuma

Europees gecertificeerd jachtmakelaar & taxateur

+31 643 940 530
Stuur een e-mail

Guido Jansen

Guido Jansen

Verkoop & bemiddeling 'Mediterranean'

+31 618 6631 99
Stuur een e-mail

CB Selections is lid van the International Association Shipbrokers en van de afdeling jachtmakelaardij van HISWA.


Dit betekent dat wij al onze activiteiten uitvoeren conform de reglementen van deze organisaties.

Wij bieden een breed pakket aan diensten aan op het gebied van financiën, verzekeringen, registraties, inspecties, taxaties, hypotheken, douane- en fiscale zaken.

Ons kantoor is gevestigd aan het water in Medemblik met directe toegang tot het IJsselmeer. Wij hebben alle faciliteiten op eigen terrein: 40 ligplaatsen, 4.000 m2 voor buitenstalling en een kraan, een verwarmde showroom van 5.500 m2 en ons jachtservice bedrijf MYS dat schoonmaak, onderhoud, reparaties en refits uit kan voeren. Onze diensten bieden we ook aan in het Middellandse Zeegebied, vanuit onze nevenvestiging in Palma de Mallorca.

Bij CB Selections staan uw belangen voorop.

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Hoorn, Nederland, onder nummer 36045709

Goede toegang tot alle jachten n onze verwarmde showroom voorzien van loopbruggen.


In onze verwarmde showroom (5,500 m2) zijn alle jachten goed te bezichtigen dankzij de loopbruggen op hoogte. Ieder jacht wordt in onberispelijke staat gepresenteerd, dus geheel schoongemaakt en voorzien van antifouling. Zo kunnen belangstellenden het hele jaar door, weer of geen weer, de jachten binnen bekijken en ontdekken hoe ‘nieuw’ een pre-owned jacht kan zijn. Niet alleen fysiek maar ook in onze marketinguitingen presenteren we uw jacht op aantrekkelijke wijze. Dit zie je onder andere aan de professionele fotografie van de jachten.

Jachtservicebedrijf MYS heeft jarenlange ervaring met het weer in nieuwstaat brengen van jachten. Omdat wij al onze diensten in eigen huis uit kunnen voeren (onderhoud, refit, verkoop, stalling, proefvaarten, advies) en beschikken over moderne faciliteiten op locatie, kiezen veel jachteigenaren die hun jacht willen verkopen voor CB Selections. Jachteigenaren van over de hele wereld vertrouwen ons hun jacht toe omdat ze zien dat wij een totaalpakket aan kunnen bieden en alles in het werk stellen om tot een geslaagde verkoop en aankoop te komen.

Graag verwelkomen we u bij CB Selections waar de focus ligt op perfecte presentatie, zowel online als in onze showroom, om vlotte verkopen te kunnen realiseren. 

Wat onze klanten zeggen