08 september 2023

Hallberg Rassy 37 'Nordstern' - Klaar voor uw zeilavontuur


Stap aan boord van de opmerkelijke Hallberg Rassy 37, rompnummer 182, een waar juweel gelanceerd in 2009 en nu beschikbaar voor verkoop. Duik in de wereld van zeilluxe, comfort en tijdloos design met dit schip dat niet alleen rationeel is qua grootte en prijs, maar ook in onberispelijke staat verkeert.

Bekijk de Hallberg Rassy 37 'Nordstern'.

Een vaartuig van ongeëvenaarde kwaliteit
Deze Hallberg Rassy 37, genaamd 'Nordstern,' belichaamt het summum van zeilkwaliteit en -prestaties. Met een bouwjaar van 2008 biedt ze de perfecte combinatie van erfgoed en moderniteit.

Comfortabel en goed uitgerust
'Nordstern' biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een goed uitgeruste accommodatie. Met een lengte van 11.32 meter, een breedte van 3.55 meter en een diepgang van 1.9 meter biedt ze stabiliteit en comfort tijdens uw zeilavonturen.

Vaarklaar Voor wereldzeeën en kustwateren
Of u nu de wereldzeeën wilt bevaren of kustwateren wilt verkennen, 'Nordstern' is volledig uitgerust en in topconditie. Ze staat te popelen om onvergetelijke herinneringen te creëren met haar nieuwe kapitein.

Mis deze kans niet
Dit is een ongelooflijke kans om een stuk zeilgeschiedenis te bezitten. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een privébezichting.

Terug naar overzicht