05 september 2023

X-Yachts X-482 'Triple X' - Zeilen in stijl


Maak kennis met de X-Yachts X-482, liefkozend genaamd "Triple X" - een jacht dat zeilplezier combineert met tijdloze elegantie. Dit meesterwerk, met een recente upgrade in 2021, biedt een onvergetelijke zeilervaring.

Bekijk de X-Yachts X-482 'Triple X'.

Ontworpen voor excellentie
Deze X-482, ontworpen door Niels Jeppesen en gebouwd in 2001, vertegenwoordigt het summum van vakmanschap. Geavanceerde constructietechnieken, zorgvuldig geselecteerde materialen en doordachte details maken dit jacht klaar voor vele jaren van ongeëvenaard zeilen.

Een nieuw begin
In 2021 onderging "Triple X" een metamorfose, met een nieuwe verflaag voor de romp en mast, samen met vernieuwde tuigage. Hierdoor staat dit jacht klaar voor nieuwe avonturen op het water.

Meer ontdekken
Dit jacht biedt niet alleen een rijke geschiedenis maar ook indrukwekkende kenmerken, waaronder een Volvo Penta MD22P 59pk motor, ruime accommodatie voor zes personen en geavanceerde navigatie- en veiligheidsapparatuur.

Uw zeilavontuur begint hier
"Triple X" is nu beschikbaar voor €298.000 (incl. BTW). Als u op zoek bent naar een combinatie van comfort en prestatie op regattaniveau, is dit uw kans. Ontdek de wereld van "Triple X" en ervaar zeilen op zijn best. 

Neem het roer van uw dromen in handen - informeer vandaag nog naar "Triple X". Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een privébezichting. 

Terug naar overzicht