02 mei 2023

Dübbel & Jesse 50ft 'Beneventer' - Een prachtige aluminium zeiljacht


Bent u op zoek naar het perfecte zeiljacht die elegantie, prestaties en duurzaamheid combineert? Zoek dan niet verder dan de Dübbel & Jesse 50ft 'Beneventer', een opmerkelijke aluminium zeiljacht met een center cockpit en een liftkiel die momenteel te koop is voor € 549.000 (inclusief BTW). Deze zeiljacht, gebouwd in 2005 en gelanceerd in 2006, is een echt meesterwerk van vakmanschap en design.

 

Bekijk de Dübbel & Jesse 50ft 'Beneventer'

Ontworpen door Blank Jachtontwerp, werd de romp van de 'Beneventer' gebouwd door Dübbel & Jesse, een gerenommeerde jachtbouwer die bekend staat om hun aandacht voor detail en kwaliteit. Het interieur en de installatie werden voltooid bij Jachtwerft Glückstadt, een vertrouwde naam in de jachtbouw. Met slechts één eigenaar sinds de bouw is de 'Beneventer' zorgvuldig onderhouden en is deze in uitstekende staat.

Eén van de opvallende kenmerken van de 'Beneventer' is het Scandinavische houten interieur, dat warmte en verfijning uitstraalt. Met drie hutten en twee badkamers biedt deze zeilboot comfortabele accommodatie voor maximaal vijf gasten. De ruime center cockpit biedt een weids uitzicht op de omgeving en is perfect voor het genieten van ontspannen maaltijden of het vermaken van gasten.

Met een lengte van 15,2 meter, een breedte van 4,35 meter en een diepgang van 1,45 meter is de 'Beneventer' een veelzijdige zeiljacht die geschikt is voor zowel kust- als oceaanzeilen. De liftkiel maakt een minimale diepgang van ongeveer 1,45 meter mogelijk, wat perfect is voor het verkennen van ondiepe wateren, terwijl de maximale diepgang van ongeveer 2,72 meter uitstekende stabiliteit en prestaties op open zee biedt.

Aangedreven door een Volvo Penta D2-75 dieselmotor met 75 pk, kan de 'Beneventer' comfortabel cruisen met een bereik van ongeveer 2500 uur. Het zeiljacht is ook uitgerust met voldoende brandstoftanks, met een capaciteit van 315 liter, wat verlengde cruise zonder de noodzaak van frequente bijvulling garandeert.

Gebouwd met een robuuste aluminium romp en superstructuur, is de 'Beneventer' gebouwd om de ontberingen van de zee te weerstaan ??en tegelijkertijd een soepele en comfortabele rit te bieden. De romp is gemaakt van 6mm tot 10mm dik aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en sterkte, en het dek is gemaakt van aluminium met teak afwerkingen, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling.

De 'Beneventer' is ook uitgerust met een hefkiel, waardoor er meer veelzijdigheid en gemak van navigatie is in verschillende waterdieptes. De kiel heeft een minimale diepgang van ongeveer 1,45 meter en een maximale diepgang van ongeveer 2,72 meter, waardoor het mogelijk is om ondiepe wateren te verkennen of met vertrouwen diepere zeeën te bevaren. Het ballast van ongeveer 4,2 ton zorgt voor uitstekende stabiliteit en verbetert de prestaties van het zeiljacht.

Met zijn strakke lijnen, onberispelijke vakmanschap en uitzonderlijke prestaties is de Dübbel & Jesse 50ft 'Beneventer' echt een jacht dat opvalt tussen de menigte. Of je nu een ervaren zeiler bent of een beginner, dit jacht biedt een unieke kans om een ??premium vaartuig te bezitten dat perfect is voor cruisen in stijl en comfort.

Als je geïnteresseerd bent in het bezitten van dit prachtige jacht, dan is het momenteel gelegen in de buurt van Kappeln en beschikbaar voor bezichtiging en aankoop. Mis deze buitengewone kans niet om een ??echt meesterwerk van de jachtwereld te bezitten. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een ??bezichtiging te plannen.

Bekijk de Dübbel & Jesse 50ft 'Beneventer'

Terug naar overzicht