11 april 2023

Beleef het unieke design van de Stadtship 70 'Red Rooster' tijdens de open dag van KM Yachtbuilders


Op zaterdag 22 april zal onze nieuwste listing, de Stadtship 70 'Red Rooster', te bewonderen zijn tijdens de jaarlijkse open dag van KM Yachtbuilders. Dit unieke zeiljacht is in 2008 gebouwd bij KM Yachtbuilders en is ontworpen door Van de Stadt.

Bekijk de Stadtship 70 'Red Rooster'

De 'Red Rooster' is niet zomaar een custom zeiljacht. Het bevat de unieke expertise van de eigenaar op het gebied van pneumatiek, waarbij gecomprimeerde lucht in plaats van traditionele hydraulica of elektriciteit wordt gebruikt in meerdere systemen aan boord. Daarnaast is het schip onderscheidend door de 50 airbags in het plafond, is het uitgerust met state-of-the-art navigatieapparatuur en biedt het voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment aan boord.

De open dag van KM Yachtbuilders belooft een bijzonder evenement te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in jachten en varen. De Stadtship 70 'Red Rooster' is een blijk van het vakmanschap en de expertise van KM Yachtbuilders.

Als u op zoek bent naar een high-end jacht, dan is de 'Red Rooster' zeker het overwegen waard. Met haar indrukwekkende design en topfuncties zorgt het jacht voor een onvergetelijke zeilervaring. Zet zaterdag 22 april in uw agenda en kom de 'Red Rooster' bekijken tijdens de open dag van KM Yachtbuilders. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een privébezichting

Klik hier voor meer informatie over de open dag van KM Yachtbuilders.

Terug naar overzicht