06 april 2023

C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma' - Een zeldzame vondst


Nu te koop bij CB Selections: de C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma'. Deze prachtige zeilboot is ontworpen door Raymond Wall en werd in 1977 gelanceerd met rompnummer 8. Sindsdien is ze zorgvuldig onderhouden en verbeterd, waardoor ze een solide en zeewaardig vaartuig is.

Bekijk hier de C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma' 

Na de levering zeilde de oorspronkelijke eigenaar haar naar de Seychellen en later naar het Caribisch gebied, waar ze in 1999 werd gerenoveerd. Haar twee motoren werden vervangen in 2004. Haar huidige eigenaar kocht haar in 2012 en stuurde haar naar Scarlino voor een renovatie door scheepswerf Nautor Swan, waar haar systemen en interieur werden verbeterd.

De C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma' beschikt over een centrale cockpit, twee motoren en een gebalanceerde ketchtuigage, waardoor ze een veilige en comfortabele zeilboot is voor alle weersomstandigheden. Haar interieur omvat een master cabin achterin, drie tweepersoons gastenkamers en een tweepersoons bemanningscabine in de voorpiek. De verhoogde salon in het midden biedt goed zicht rondom.

Met een lengte van 21,53 x 5,2 x 2,80m is deze prachtige zeilboot klaar voor nieuwe eigenaren om optimaal van haar te genieten. Haar huidige eigenaren hebben uitstekend voor haar gezorgd, waardoor ze een zeldzame vondst is op de markt voor zeilboten. Met haar solide basis in termen van zeewaardigheid en GRP-constructie is de C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma' perfect voor elke zeilliefhebber. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Bekijk hier de C&N 70 Ketch 'Spirit of Sangoma' 

Terug naar overzicht