22 maart 2023

Sunrise 1300 - Een instapklaar motorjacht


CB Selections heeft een nieuw stalen motorjacht in de verkoop genomen: de Sunrise 1300. Het jacht is gebouwd in 2010 door Jachtservice Stekelenburg in Nederland en verkeert in uitstekende staat.

Bekijk de Sunrise 1300

De Sunrise 1300 beschikt over twee hutten, twee douches en toiletten en een 120pk Iveco dieselmotor met boeg- en hekschroef voor eenvoudige bediening. Het leefklimaat is comfortabel door schuim gespoten isolatie, Eberspächer hetelucht verwarming en Gebo Stralite dubbel glas. De romp is onlangs opnieuw geschilderd in de kleur petrol blue en voorzien van een nieuwe laag antifouling.

Het jacht heeft een vraagprijs van €265.000 (BTW betaald) en is te bezichtigen bij CB Selections in de verkoophaven in Medemblik. Het is een degelijk gebouwd jacht met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel comfort aan boord. Het jacht beschikt over diverse voorzieningen zoals een koelkast, vriezer, verwarming, navigatieverlichting, GPS, VHF, plotter, snelheidsmeter en nog veel meer.

Wie op zoek is naar een comfortabel en degelijk motorjacht, moet zeker de Sunrise 1300 van CB Selections bekijken. Het jacht biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vaartocht. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging.

Bekijk de Sunrise 1300

 
Terug naar overzicht