01 maart 2023

Princess V48 Open ‘eX Vision’ - Een luxe jacht dat alle verwachtingen overtreft


De Princess V48 Open ‘eX Vision’ is een luxejacht dat alle verwachtingen overtreft. Dit jacht biedt niet alleen ongekende prestaties en efficiëntie, maar is ook uitzonderlijk handelbaar. Met haar 2 Volvo IPS motoren en joystickaandrijving krijg je de ultieme open vaarervaring. Het jacht biedt royale zitplaatsen binnen en buiten, een elektrisch bedienbaar stoffen dak, een bar in de kuip en geïntegreerde ligbedden boven de tendergarage en op het voordek.

Bekijk de Princess V48 Open 'eX Vision'

De tendergarage biedt plaats aan een 3,25 meter jettender, die gemakkelijk te water kan worden gelaten via het elektro-hydraulische zwemplatform. De kombuis is uitgerust met alle voorzieningen van een moderne keuken. Verder biedt het jacht een eigenaarshut over de volle breedte en een voorste gastenhut met schaarbedden.

De Princess V48 Open 'eX Vision' is beschikbaar in Puerto Portals, Mallorca. Een vaste ligplaats is tevens beschikbaar, maar is uitgesloten van de vermelde vraagprijs.

Dit jacht is een ware investering in luxe leven en is gebouwd volgens de hoogste standaarden van veiligheid en betrouwbaarheid. De romp is vervaardigd uit polyester en heeft een volledig witte afwerking, terwijl de opbouw is gemaakt van GVK in donkergrijs.

Met haar uitzonderlijke prestaties, luxueuze kenmerken en onverslaanbare ligging is de Princess V48 Open 'eX Vision' een meesterwerk van engineering en design en een absolute must-see voor iedereen die op zoek is naar een ultieme luxejacht. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging.

Bekijk de Princess V48 Open 'eX Vision'

 
Terug naar overzicht