01 maart 2023

Stadtship 70 ‘Red Rooster’ - Een echte globetrotter


Stadtship 70 ‘Red Rooster’ is ontworpen door Stadtdesign en gebouwd in 2008 door KM Yachtbuilders in Nederland. Het schip biedt goede zeilprestaties en is tegelijkertijd een comfortabele passagemaker. Ze heeft een ruim interieur, een aparte accommodatie voor een bemanning van twee en een aanzienlijk aantal slaapplaatsen voor gasten.

Bekijk de Stadtship 'Red Rooster'

Het schip beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een boegschroef, brandstofsysteem, afvoersysteem, kuiptafel, pneumatisch gereedschap, boegspriet, spiegeldeur, waterdruksysteem en een "airbagsysteem" om haar te laten drijven in geval van een aanvaring. Haar krachtige carbon mast en giek, in combinatie met de watertanks die als waterballast kunnen worden gebruikt, staan garant voor uitstekende prestaties. 

Stadtship 70 ‘Red Rooster’ bestaat uit vier hutten, vier badkamers, een ruime salon en een zeer goed uitgeruste keuken (met een oven, magnetron, koelkast en vriezer). Ze heeft een bewezen staat van dienst op het noordelijk halfrond en ook in warmere klimaten zoals de Middellandse Zee en de Azoren. Het schip verkeert in een onberispelijke staat en is absoluut een bezichtiging waard.

‘Red Rooster’ is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder een reddingsboot, Epirb, lenspomp, brandblusser, en MOB-systeem.

Het schip is momenteel te koop en de overdracht kan plaatsvinden in juli 2023. Stadtship 70 ‘Red Rooster’ is een echte globetrotter en absoluut een bezichtiging waard voor iedereen die op zoek is naar een zeiljacht dat zowel prestaties als comfort biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging.

Bekijk de Stadtship 70 'Red Rooster'

Terug naar overzicht