01 maart 2023

Hoek 68 Semi Classic 'El Pino' - Een goed onderhouden droomjacht


Liefhebbers van de zeilsport, opgelet! Er is een unieke kans om een prachtig ontworpen Hoek 68 Semi Classic te bezitten en te varen. Het jacht met de naam 'El Pino' is in een uitstekende staat en is goed onderhouden door haar eigenaren.

Bekijk de Hoek 68 Semi Classic 'El Pino'

Het teakdek van 'El Pino' is in 2020 opnieuw gelakt en al het roestvrij staal aan boord is goed onderhouden. Zelfs de zeilen, de romp, de mast en giek zijn in onberispelijke staat voor een jacht van deze leeftijd. Het volledig hydraulische tuigage en lieren maken het jacht uiterst comfortabel om short-handed te zeilen, ondanks haar grootte.

'El Pino' wordt aangedreven door een 185pk Perkins motor via een vario pitch schroef en een hydraulische 2-speed boegschroef. Alles ziet en voelt als nieuw en dat is te danken aan de liefde, aandacht, upgrades en het onderhoud dat het jacht door de jaren heen heeft gekregen.

Dit jacht heeft karakter en schoonheid en is klaar om de zeven zeeën te bevaren. Hoewel het moeilijk zal zijn om dit jacht te vervangen, is het nu beschikbaar voor haar nieuwe eigenaren om van te genieten en te varen.

De Hoek 68 Semi Classic 'El Pino' is een zeer zeldzame kans om een jacht van dit kaliber te bezitten. Dit jacht zal zeker de aandacht trekken van elke zeilliefhebber die op zoek is naar een prachtig ontworpen en goed onderhouden jacht. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een bezichting.

Bekijk de Hoek 68 Semi Classic 'El Pino'

 
Terug naar overzicht